Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İyi ki Varsın Derneği”nden Mirza'ya ziyaret

 İyi ki Varsın Derneği”nden Mirza

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların maddi manevi yanında olmak ve onları suç ortamlarından uzak tutmak adına kurulan İyi Ki Varsın Derneğinin Dernek Başkanı Melisa Demirhan, Kurucu Üyesi Deniz Tüm ve Bandırma Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Necati Yaşar, B

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların maddi manevi yanında olmak ve onları suç ortamlarından uzak tutmak adına kurulan İyi Ki Varsın Derneğinin Dernek Başkanı Melisa Demirhan, Kurucu Üyesi Deniz Tüm ve Bandırma Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Necati Yaşar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti.
Derneğin kuruluş amacını ve faaliyetleri hakkında açıklama yapan İyi Ki Varsın Dernek Başkanı Demirhan, etkinlikler ve faaliyetlerde Belediye Başkanı Dursun Mirza`dan destek istedi.
Başkan Mirza, “Bandırmada uzun süredir hizmet veremeyen çocuk esirgeme kurumu bünyesindeki çocuklara sahip çıkılarak çocuklarımıza güven ortamı yaratılan sevgi evlerine yerleştirilmeleri bizi mutlu ediyor. Bandırma’da kimsesiz çocuklara destek veren bir derneği olması büyük bir açığı kapatacağına inanıyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz ve geleceğimizi topluma sağlıklı birey olarak hazırlamak hepimizin görevi. Bu duyarlılıkla kurulan derneğin çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı